pensiunea turistica

CASA TEO

Trimite-ne un e-mail | 0240 545550
Trasee turistice Delta Dunarii - Casa Teo Trasee turistice Delta Dunarii - Casa Teo

Traseee turistice

Fiind a doua delta ca marime din Europa (dupa cea a fluviului Volga) si a douazeci si treia din lume, comuna  Mahmudia va prezinta Delta Dunarii  un interes cu totul deosebit din punct de vedere stiintific, turistic si economic, prin bogatia peisagistica si prin fauna sa.
Avand o suprafata de 4152 km2, din care cea mai mare parte pe teritoriul Romaniei 3446 km2 - 82%.
Principalele cursuri de apa sunt cele trei brate de varsare ale Dunarii in mare si care formeaza delta: Sfantu Gheorghe ( cel mai vechi), Sulina si Chilia (cel mai tanar).
Situata pe malul drept al batranului brat Sfantu Gheorghe, in localitatea Mahmudia, Pensiunea Casa Teo va poate oferi in fiecare zi un sejur de neuitat printr-o plimbare in inima deltei unde ve-ti fi incantati sa vedeti flora si fauna specifica acestei zone, avand in vedere ca Delta Dunarii este un adevarat paradis faunistic. Aici vietuind 98% din fauna acvatica europeana.
Obiective turistice in zona: Manastirea Halmiris situata la 7 km de Mahmudia, Ruinele cetatii Halmiris aflate in vecinatatea manastirii Halmiris, cetatea Salsovia situata la 2 km de pensiunea Casa Teo ale carei obiecte arheologice sunt expuse in muzeul din Scoala Mahmudia, Acvariul Delta Dunarii situat in orasul Tulcea la 28 km de Mahmudia, manastirile din Nordul Dobrogei situate la 68 km de Casa Teo.

Inapoi
 


pensiunea turistica

CASA TEO

HOME OFERTA TRASEE PESCUIT FOTO CONTACT